Competition – Guess the band from the feet

THIS COMPETITION HAS NOW FINISHED AND THE PRIZE HAS BEEN WON. BUT YOU CAN STILL DO IT FOR FUN – Answers at the bottom of the post.

In this competition, you have to guess which band the set of feet belongs to. It is hard, but to make it easier, there’s a choice of 3 possibilities. They’re all bands from the punk and post-punk era, although it’s possible that not every member of of the band’s feet are in the photograph.

Those with the most correct answers will win a copy of our printed blogzine or a T-Shirt from our store, which we can send anywhere in the world!

Submit your answers by email – punkgirldiaries@gmail.com, or via a message on our contact page by 9am on Tuesday 23rd June. If you want to be really clever and want extra homework, can you work out which band is pictured above the title too? Good luck!

Number 1

a) The Undertones

b) The Ramones

c) Buzzcocks

Number 2

a) The Tourists

b) Siouxsie & the Banshees

c) The Slits

Number 3

a) The Skids

b) The Clash

c) Crass

Number 4

a) X

b) Blondie

c) Au Pairs

Number 5

a) The Clash

b) The Adverts

c) The Fall

Number 6

a) The Undertones

b) Selector

c) Elvis Costello & The Attractions

Number 7

a) Dolly Mixture

b) Rubella Ballet

c) The Raincoats

Number 8

a) The Adverts

b) Blondie

c) Siouxsie & the Banshees

Number 9

a) The Fall

b) The Undertones

c) X

Number 10

a) The Adverts

b) Elvis Costello & the Attractions

c) Au Pairs

Number 11

a) Buzzcocks

b) The Ramones

c) The Tourists

Number 12

a) The Raincoats

b) Poison Girls

c) Dolly Mixture

Number 13

a) The Damned

b) The Skids

c) Buzzcocks

Number 14

a) X-Ray Spex

b) Blondie

c) Selector

Number 15

a) The Raincoats

b) Rubella Ballet

c) X

Answers

1B, 2C, 3B, 4A, 5B, 6A, 7C, 8C, 9A, 10B, 11A, 12C, 13B, 14A, 15B

2 thoughts on “Competition – Guess the band from the feet

  1. I thought it would be easier than it was, i just guessed on more than a few!

    Like

  2. This was a brilliant idea!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close